Ne puteti contacta la tel. 0787.77.11.33

INAINTE

angelica_before

DUPA

angelica_after

INAINTE

Elizabeth_before

DUPA

Elizabeth_after

 Angelica A. Vârsta 36 ani

După utilizarea mai multor produse care promiteau rezultate, dar fara efect, am descoperit Clearogen singurul care a avut efect cu adevarat. Am inceput sa am probleme cu acneea inca de la vârsta de 10 ani  devenind din ce in ce mai grava la varsta de 14 ani. Am folosit timp de patru luni setul complet Clearogen si am observat ca pielea mea  de pe fata, piept și spate este acum curata, fara cosuri, fara urme de roseata, stralucitoare si sanatoasa!

Elizabeth P. Vârsta 28 ani

Am folosit  Accutan o perioada dar acneea mi-a revenit. Nu a avut nici un rezultat real. Clearogen mi-a imbunatatit total aspectul pielii! Pielea mea si-a revenit complet și acum pot să merg la magazin, fără make-up si fara sa-mi fie rusine de aspectul meu.  Clearogen m-a ajutat fără sa-mi arda pielea sau roșeață, spre deosebire de majoritatea produselor sau procedurile pe care le-am incercat.

Aveți un produs miraculos! Mai ales pentru problema mea!

INAINTE

rick_before

DUPA

rick_after

INAINTE

terry_before

DUPA

terry_after

Rick. Vârsta 34 ani

Sufar de acnee din cauza mediului in care lucrez. Sunt bucatar si gatesc preparate cu mai multe sortimente de ulei și in conditii de căldură ceea ce face ca acnee mea sa arate din ce in ce mai rău decât este. Am început  sa folosesc spuma Clearogen și imediat am observat ca pielea mea este mai putin grasa. Am folosit produsul timp de 1 saptamana si am observat o diferență clară. Voi utiliza in continuare Clearogen. Cred că va da rezultate mai bune utilizandu-l in continuare.

Terri O.

Sufar de acnee chistica de aproximativ patru ani. Fața mea nu a fost niciodata curata … ba un cospe ici pe colo, ba acnee, etc … Desigur, am cicatrici oribile pe fața de la acnee. În prima săptămână de utilizare a tratamentului Clearogen acneea si cosurile s-au calmat. In prezent fața mea este curata si fara cosuri. Am folosit Clearogen aprox. 4 saptamani. Este sincer singurul produs pe care l-am folosit pentru acnee mea, si care funcționează și credeți-ma am încercat aproape totul!

INAINTE

william_before

DUPA

william_after

INAINTE

margaret_before

DUPA

margaret_after

William. Vârsta 31 ani

Am descoperit Clearogen navigand pe internet în mai 2006. Am primit produsul dupa ce am facut comanda pe internet. Sufar de acnee chistica de aproximativ 4 ani. Am cicatrici pe fata mea de la acneea oribila. Acest lucru este groaznic si sper să imi pot corecta cicatricile în viitor cu laserul. In prima saptamana de utilizare a produselor Clearogen … acneea si cosurile s-au calmat apoi … fata mea a devenit mai luminoasa si mai curata. Acum aspectul meu s-a imbunatit remarcabil. Este unicul produs care funcționează cu adevarat dupa ce inainte am încercat totul!

Margaret. Vârsta 36 ani

Am incercat mai multe produse diferite de tratare a acneei din cauza comedoanelor ocazionale. Am fost sceptica, deoarece niciunul dintre ele nu a functionat în trecut. Mi sa recomandat Clearogen și dupa folosirea lui mi-a disparut acneea si nu mi-a mai aparut deloc. M-am simțit diferit cand l-am folosit fata de orice alt produs. Am simțit  cum pielea mea devine mai curata, mai putin grasa si mai luminoasa. Voi folosi cu siguranta acest produs in continuare. Imi pare bine ca am avut incredere in tratamentul Clearogen.

INAINTE

niculae_before

DUPA

niculae_after

INAINTE

Christine_before

DUPA

Christine_after

Niculae din Romania

Clearogen este cel mai bun tratament anti-acnee pe care l-am folosit vreodată … Dintre multele tratamente anti-acnee pe care le-am folosit Proactiv, Retin A, produse de la L’Oreal Paris, Garnier, Nivea, etc. nici unul nu a reușit să dea rezultate. Am inceput sa folosesc tratamentul complet de la Clearogen. Înca de a doua zi pielea mea a început să fie mai curata si mai luminoasa. Acest produs este superb, imi place. Il voi folosi întotdeauna. Nu credeam ca voi scapa vreodata de acnee. Nici vaccinurile, nici pastilele si nici alte tratamente din farmacii nu m-au ajutat. Cu ajutorul tratamentului Clearogen acneea se vindeca sigur si nu mai sunt sanse sa mai reapara asa cum se intampla in cazul altor tratamente cosmetice comercializate in farmacii.

Multumesc foarte mult domnule Dr. Khadavi, Dumnezeu să vă binecuvânteze. Pentru toate celelalte persoane care au acnee, Clearogen este singurul produs care poate șterge semnele acneei. Azi … maine … si cel mai important … pentru totdeauna Mulțumesc!

Christine L. Vârsta 26 ani

Ca adolescenta nu am suferit de acnee, cu excepția vreunui cos ocazional. Ca adult tenul meu are eruptii mici, cu roșeață fiind diagnosticata cu acneea usoara combinata cu acnee rozacee. Am o piele foarte sensibila si am incercat foarte multe produse din comert, precum și unele produse pe baza de prescriptie medicala. Din aceasta cauza  pielea mea a devenit foarte iritată, uscată si a ajuns într-o stare generală rea. Clearogen mi-a fost recomandat de Dr. Khadavi din U.S.A. cu câteva luni în urmă. Am fost foarte sceptica sa încerc produsul știind cat de sensibila este pielea mea. Nemaiputand suporta micile umflaturi si roseata am decis în sfârșit să incerc Clearogen. Spre surprinderea mea, spuma de curățare a facut ca pielea mea sa fie mai proaspătă și netedă imediat dupa spălare. Am aplicat lotiunea tonica și s-a întâmplat același lucru. Am aplicat lotiunea pe zonele cu acnee si pe zonele cu  umflaturi vizibile si am continuat acest tratament timp de o săptămână. Roșeața (rozaceea) a disparut complet, precum și umflaturile provocate de acnee iar pielea mea este mai netedă, mai proaspătă și numai are nici o urma de iritare! Nu pot sa va spun cât de încântata sunt de aceste rezultate. Clearogen este un produs fantastic! Multumesc Clearogen!

error: Continutul este protejat !