Ne puteti contacta la tel. 0787.77.11.33

Solutii pentru tratarea acneei

banner postare clearogen 1

Acneea este o leziune a pielii care apare pe față, gât sau spate, ca urmare a efectului hormonilor asupra glandelor sebacee din piele. Acneea afecteaza aproximativ 17 milioane de persoane in fiecare an. In special afecteaza de obicei tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 25 ani datorită schimbărilor în nivelurile de hormoni din organism.
Care sunt cauzele acneei la adulți? Acneea apare atunci cand porii se blocheaza ca rezultat al secreției excesive a sebumului din glandele sebacee. După cum s-a arătat mai sus, acneea este comuna in randul adolescentilor, dar acneea in rândul adulților nu este rară și tratarea acneei poate fi o experiență frustrantă, indiferent de varsta ta.

Acneea la adulți poate fi clasificata în trei tipuri:
1) Acneea ce reapare după faza adolescentei
2) Acneea care apare pentru prima dată la maturitate și
3) Acneea care apare în perioadele de schimbări hormonale mari, cum ar fi în cazul unei sarcini și a consumului de anticonceptionale.
Acneea care apare pentru prima data la varsta adulta are nevoie de diagnostic medical. În multe cazuri, tratarea acneei trebuie facuta cu o o soluție eficientă ce are la baza anti-DHT.

Cauzele acneei la adulți
Există multi factori vinovati care contribuie la aparitia acneei. Medicamentele orale, schimbarile hormonale in organism, stresul și sarcina pot fi toate cauzele aparitiei acneei la adulți. Comparativ cu acneea in faza de adolescenta, acneea in faza de adult poate fi mai dificil de tratat. Credința populară că ciocolata si alimentele uleioase cauzeaza acneea este de fapt inexact, de fapt nu au mare influență în aparitia acneei.

Tratarea acneei
Cazurile severe de acnee ar trebui să fie tratate de medici dermatologi iar medicii de familie sau medicii generaliști pot trata cazurile normale. Scopul tratarii acneei este de a elimina acneea existenta și pentru a evita reapariția ei. Medicamentele utilizate pentru a trata acneea sunt destinate pentru: a evita agregarea celulelor din foliculi, a controla bacteriile, a reduce inflamatia si productia de sebum în glandele sebacee. Tratamentele pot fi aplicate sau administrate pe cale orală, sau o combinație a celor două. Cele mai frecvente medicamente topice utilizate pentru tratarea acneei contin peroxid de benzoil, rezorcină, acid salicilic și sulf.

Toate aceste medicamente sunt disponibile într-o varietate de baze, cum ar fi geluri, creme, sapunuri si lotiuni. În timp ce peroxidul de benzoil ajută la reducerea producției de sebum și, de asemenea, ca un agent de distrugere a bacteriilor, medicamentele rămase sunt folosite pentru a elimina punctele negre si a reduce inflamatia. Toate tratamentele acneei trebuie să fie utilizate în mod continuu, în scopul de a preveni repetarea leziunile acneice.

Spuma antiacneica Clearogen este indicata a se folosi zilnic pentru a reduce murdăria, make-upul și sebumul glandelor sebacee din pori.

Lotiunea antiacneica Clearogen echilibrează producția de sebum din piele în timp ce reducere dimensiunile porilor.

Crema antiacneica Clearogen reduce roseata si inflamatia pielii evitand in acelasi timp productia de DHT (dihidro-testosteron) a glandelor sebacee. Produsele topice cele mai eficiente pentru tratarea acneei sunt produse anti-DHT care controlează acneea prin eliminarea capacității de DHT de a produce sebum excesiv în glandele sebacee. Cel mai bun produs care limitează producția de sebum și conține peroxid de benzoil pentru tratarea acneei este tratamentul antiacneic Clearogen si poate fi găsit pe site-ului toppikromania.ro
tratament acnee Solutii pentru tratarea acneei acnee fatatratament acnee Solutii pentru tratarea acneei acnee baiat

error: Continutul este protejat !