Ne puteti contacta la tel. 0787.77.11.33

Cum cumpar produse de pe site-ul ToppikRomania.ro ?

ToppikRomania.ro vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata: ramburs, transfer bancar si PayPal. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line astfel:

1. Selectati produsul dorit si optiunea, apoi apasati pe butonul “Adauga in cos”

2. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre ToppikRomania.ro, nici de catre PayPal. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, ToppikRomania.ro si PayPal (Platforma E-commerce pentru plata online securizata cu orice card bancar) nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea casutei adresei de livrare dupa care va introduceti adresa de livrare. Alegeti metoda dorita de plata.

3. Introduceti datele despre credit/debit card:

1.  Daca ati ales metoda de plata CARD navigati in pagina procesatorului de plati www.euplatesc.ro pagina securizata 3D pentru tranzactii pe internet si introduceti datele de plata numele de pe car, data expirarii si codul CVV din 3 cifre de pe spatele cardului dupa care finalizati trazactia. Daca plata dvs. a fost inregistrata cu succes veti primi un email din partea procesatorului de plati www.euplatesc.ro. datele dvs. de plata sunt in siguranta si nu vor fi instrainate nici unei teste parti. Mai multe detalii aici

2. Daca ati ales metoda de plata “PayPal” ( cu ajutorul unui card bancar) este necesar sa continuati dupa finalizarea comenzii pe siteul www.paypal.com. PayPal este numarul 1 la tranzactiile online. Cardul poate fi Visa Electron sau Master Card (dar sunt probleme la retragere), în nici un caz Maestro. De exemplu, cu un card Visa Electron la ING Bank in RON, pot sa retragi pe el valuta din PayPal, banca facand conversia EURO/USD RON la cursul bancii din ziua respectiva. Serviciul oferit de aceasta companie este adoptat pe scara larga, de peste 8 milioane de utilizatori si comercianti. In plus exista multi comercianti pe Internet care nu sunt de incredere. Daca le dezvalui informatii despre cardul de credit te expui unui risc mare. In schimb, daca folosesti PayPal, ei nu vor afla informatii despre cardul tau bancar. PayPal pastreaza secrete acele informatii. Folosind acest serviciu te asiguri ca informatiile raman secrete si platesti usor, folosind doar adresa de e-mail + parola. Garantia primirii marfurilor – Daca vanzatorul (de tip magazin online) este unul verificat de PayPal si tu nu primesti marfa, iti poti recupera banii. Cumparatorii sunt protejati daca cumpara marfuri pana la valoarea de 5000 USD pe an. Datele dvs. nu vor intra in posesia unor terte parti sau sa fie abuziv folosite.

Livrare

Termenul de livrare este de circa 1-2 zile lucratoare daca produsul este in stoc, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxa de livrare prin Curier este de 16 lei indiferent de valoarea comenzii dvs. Pentru localitatile cu kilometri suplimentari veti suporta taxa de livrare de 30 lei pentru livrare prin curier sau  16 lei prin Posta. Pentru coletele expediate prin Posta trebuie sa mergeti la oficiul postal si sa ridicati coletul. In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail daca aveti o adresa de email inregistrata la noi sau telefonic. Acesta va fi trimis de catre Departamentul Vanzari.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in cazul un produs nu mai este disponibil pe o anumita culoare ne rezervam dreptul de a va trimite acelasi produs pe o alta culoare. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. Puteti alege un produs inlocuitor in locul produsului comandat. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Modalitati de plata:

Ramburs: Plata se face la curier sau direct la oficiul postal la preluarea coletului

Transfer bancar: platiti in numerar la banca, prin ordin de plata sau online banking

Plata cu cardul online: platiti direct pe site chiar si in 2 rate cu MasterCard, Visa prin euplatesc.ro in 3D secure

PayPal:  cu ajutorul unui card MasterCard, Visa, American Express.

Folosind ca metoda de plata PayPal iar comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat ca metoda de plata transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului nostru cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Pentru livrari in strainatate plata intregii comenzi se va face anticipat, prin transfer bancar cu factura trimisa de noi la banca sau prin PayPal. Se va percepe o alta taxa de transport, care va fi calculata in functie de Destinatie.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe ToppikRomania.ro puteti sa va inregistrati un cont de client sau sa cumparati ca vizitator.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici-o notificare prealabila.

Inregistrarea dvs. ca client:

Prin inregistrarea ca client veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti “Termeni si conditii” Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiilor privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra.

De asemenea, va asumati raspunderea ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte.
Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului site-ului ToppikRomania.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege.

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. de contact sa fie prelucrate de catre ToppikRomania.ro.

ToppikRomania.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.

Garantia produselor 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru: ToppikRomania.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele au termenul de valabilitate inscriptionate pe eticheta:

RETURNAREA PRODUSELOR 

Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 prevede urmatoarele:
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Facem precizarea că, in conformitate cu Ord. 130/2000 legislatia in vigoare produsele aduse pe comanda la cererea clientului nu pot fi returnate.

Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. Va multumim pentru  intelegere.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat impreuna cu factura si dovada de plata la curier.

Nu se returneaza cheltuielile de transport pentru livrarea comenzii.

In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Facem precizarea ca daca ati primit produsele deteriorate din cauza curierului si ati facut proces verbal in prezenta curierului puteti fi despagubit. Reclamatiile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreeuna cu agentul de la firma de curierat prin care vi s-a livrat comanda sau daca a fost prin posta la oficiul postal de unde ati ridicat coletul. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Acceptam ca retur produsele gresit trimise de catre noi fata de cele din comanda dvs. Aceste produse pot fi probate pe baza comenzilor dvs. care raman stocate in serverele noastre. Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0732.923688.

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin metoda de transport prin care vi s-a trimis comanda. Nu acceptam retururi cu ramburs!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit – factura si dovada de plata la curier). Returul se face prin  firma de Curier Rapid cu care ati primit coletul  iar costul transportului il veti plati dvs atunci cand trimiteti coletul.

Trebuie sa ne sunati sa ne anuntati in termen de 24 de ore de la primirea coletului ca doriti sa efectuati returul. Veti primi instructiunile necesare pe email sau telefonic. Orice returnare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In situatia in care aceste conditii nu sunt indeplinite, firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul!

Contravaloarea marfii returnate se va plati prin transfer bancar in contul IBAN al clientului de catre comerciant in termen de 30 zile de la primirea coletului, cu mentiunea ca returnarea banilor catre client se face doar daca produsul indeplineste conditiile de retur. Nu se returneaza: cheltuielile de transport, comisioanele de plata (posta, curier, procesator de plati, transferuri bancare), costuri de ambalare si servicii cu procesarea si returnarea comenzii. Pentru produsele cu promotii, discounturi, Black Friday nu se returneaza banii.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea Magazinului ToppikRomania.ro.

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile prin virament bancar.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe ToppikRomania.ro sunt in stare impecabila.

Nota: Clientii care platesc comanda prin PayPal si doresc returnarea banilor li se va scadea din suma returnata comisionul perceput de operatorul de plati Paypal.

Informatii despre produs

 Pozele au caracter informativ. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. NU suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul Dumneavoastra si cea a produsului. De asemenea, toate pozele produselor si toate paletele de culori/nuantele aferente sunt din sursa furnizorului autorizat al fiecarui brand in parte. Producatorul fiecarui brand in parte este raspunzator pentru eventualele diferente de nuante dintre produsele expuse online sau produsele de catalog si produsele din realitate. Ne rezervam dreptul de a refuza pentru retur toate produsele care prezinta urmatoarele: produse testate, fara etichete intacte, cu sigilii rupte, sterse ori desprinse, produse “atinse” sau produse cu orice fel de modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi sau socuri.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii NU se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.

Drepturi de autor:

Intregul continut al website-ul ToppikRomania.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea ToppikRomania.ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe website-ul ToppikRomania.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: office@toppikromania.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai sus. Va rugam sa cititi cu mare atentie! In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam NU FOLOSITI siteul: ToppikRomania.ro

error: Continutul este protejat !